Au trecut 14 de ani de la LOVITURA MORTALĂ. VIDEO

| 28 sep, 2014

Baschetul este unul dintre sporturile in care executiile de efect nu lipsesc, insa un cos a ramas in amintirea publicului ca "lovitura mortala".

Se intampla in urma cu 14 ani la Olimpiada de Vara de la Sidney, autorul celebrului cos fiind americanul Vince Carter, component al faimosului Dream Team al SUA.

Vince Carter, care este la al 17-lea sezon in NBA, are la activ numeroase executii spectaculoase, insa niciuna nu se compara cu lovitura aplicata nationalei Frantei in 2000, scrie Sportal.

 

Interesant este ca meciul respectiv nu a fost preluat live in SUA, din cauza diferentei de fus orar. Un car de reportaj a fost prezent la Sidney, iar un telespectator cu ochi de specialist a "tras" repede cosul lui Carter pe o caseta video si l-a urcat pe internet.

In doar cateva ore de la upload, clipul era deja vizionat de milioane de utilizatori, intr-o perioada in care retelele de socializare nici macar nu existau.

Clipul a fost retras de pe internet din cauza incalcarii drepturilor de autor, insa, o zi mai tarziu, o lume intreaga vedea incredibila reusita a lui Vince Carter, care marca "trecand" precum tancul printr-un adversar mai inalt cu doua capete.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 20:18
OffedRabe
furosemide drug profile
for the signs and symptoms of a severe allergic reaction pushing lasix too fast Prostate- specific antigen and volume rise, marginally, plateauing at 12 months; further increase should be related to aging rather than therapy

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ