Audiență-RECORD la meciul Simonei Halep. Eurosport, pe primul loc la nivel urban și al doilea pe național

| 06 iun, 2014

Eurosport a înregistrat ieri o audiență record pe intervalul în care a difuzat semifinala de la Roland Garros, dintre Simona Halep și Andrea Petkovic. Postul de sport s-a situat pe locul al doilea, la nivel național, iar la orașe a fost pe primul loc, depășind Pro TV.

Paginademedia.ro prezintă audiența posturilor pe intervalul meciului în care a evoluat Simona Halep:

NAȚIONAL. Meciul dintre Halep și Petkovic a fost urmărit de 800.000 de persoane în fiecare minut de difuzare (în intervalul 18.52 – 20.31). Eurosport a fost pe locul al doilea, după Pro TV, care era urmărit de puțin peste un milion de persoane.

URBAN. La orașe, Eurosport a fost fruntaș, cu o medie de 635.000 de telespectatori. Televiziunea de sport s-a situat peste postul generalist, Pro TV, care avea o medie de 630.000 de telespectatori.

COMERCIAL. Eurosport a fost pe locul al doilea, pe publicul comercial, cu vârste între 18 și 49 de ani, având o medie de 290.000 de telespectatori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ