Augustin Zegrean: Să fiţi pregătiţi de şedinţă festivă

| 19 noi, 2014

Preşedintele Curţii Constituţionale a României (CCR), Augustin Zegrean, a declarat miercuri că, dacă BEC va trimite joi rezultatele privind alegerile prezidenţiale, este posibil ca vineri să aibă loc o 'mare şedinţă festivă'.

Zegrean a precizat că validarea rezultatelor alegerilor se va face după primirea dosarului de la BEC.

'Încă nu am primit dosarul. Ne-am interesat, s-ar putea ca mâine să le primim, dacă le primim, vineri să fiţi pregătiţi de mare şedinţă festivă', a afirmat Zegrean.

Întrebat dacă preşedintele ales Klaus Iohannis poate fi validat şi poate depune jurământul în condiţiile în care ÎCCJ nu s-a pronunţat în dosarul de incompatibilitate al acestuia, şeful CCR a subliniat că în această situaţie liderul PNL se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

Augustin Zegrean nu a dorit să comenteze situaţia în care Iohannis ar fi declarat incompatibil de ÎCCJ, adăugând că trebuie aşteptată soluţia instanţei supreme.

Pasiunile lui Iohannis, subiect de divertisment după ce vecinii preşedintelui au "dat din casă"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ