Avertisment dur de la Bruxelles! România riscă să piardă 830 de milioane de euro pentru sănătate

| 22 feb, 10:13

România riscă să piardă 830 de milioane de euro de la UE. Construcţia spitalelor regionale, menţionate în programul de guvernare, e pusă sub semnul întrebării, deoarece proiectul are spune că are mari întârzieri. Avertismentul a fost lansat de comisarul European Corina Crețu.

„Din păcate, construcţia celor trei spitale regionale este unul dintre proiectele care înregistrează mari întârzieri. Având în vedere că, aşa cum arată lucrurile în prezent, este puţin probabil ca lucrările să înceapă în 2019”, a spus comisarul european, citat de Agerpres. Este vorba despre o declaraţie care vine după întâlnirea pe care a avut-o la Bruxelles cu premierul Viorica Dăncilă.

Actuala guvernare vorbeşte doar de trei spitale regionale, deşi în programul de guvernare sunt promise opt, care ar trebui să fie gata în 2023.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ