Avertismentul lui Dragnea pentru PP-DD

| 10 iun, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat marţi că urmează să stabilească o nouă întâlnire cu liderii PP-DD în vederea semnării unui pact de colaborare, însă a avertizat că social-democraţii vor sista orice negocieri dacă reprezentanţii PP-DD vor susţine alte formaţiuni în teritoriu, aşa cum s-a întâmplat la Braşov.

 

'Nu ne-am mai întâlnit până acum, pentru că a fost o minivacanţă. Nu puteam să ne vedem de Rusalii. Am vorbit la telefon aseară. În cursul zilei de astăzi, probabil, că o să ne mai auzim şi vom stabili când facem următoarea întâlnire', a precizat Liviu Dragnea la Senat, unde participă la o întâlnire cu senatorii PSD.

El s-a referit şi la situaţia creată săptămâna trecută la Braşov, unde viceprimarul PSD Răzvan Popa a fost înlocuit cu Alina Durbacă de la PP-DD, aceasta din urmă fiind susţinută de consilieri locali de la PNL, PDL, PP-DD şi FDGR.

'Ne uităm cu atenţie pe ce se întâmplă în judeţe, pentru că asta este principala motivaţie care ne determină să avem aceste discuţii. Dacă ce s-a întâmplat la Braşov continuă, probabil că nu mai avem subiect de discuţie (cu PP-DD - n.r.). O să fie o următoare întâlnire, indiferent de ce se întâmplă în teritoriu, pentru că, după prima întâlnire, mai trebuie să avem cel puţin una', a spus Dragnea.

Acesta a ţinut să adauge că 'nu există nicio garanţie' că situaţia din Braşov nu se va repeta şi în alte judeţe.

Viceprimarul social-democrat al municipiului Braşov, Răzvan Popa, a fost înlocuit pe 5 iunie din funcţie, în şedinţa Consiliului Local, în urma unui proiect de hotărâre iniţiat de 16 consilieri locali din mai multe partide.

Răzvan Popa a fost înlocuit de Alexandrina Alina Durbacă, consilier local al PP-DD. În urma votului secret, din cele 23 de voturi valabil exprimate, 18 au fost în favoarea Alexandrinei Alina Durbacă, iar trei împotriva alegerii acesteia în funcţia de viceprimar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ