AVERTISMENTUL lui Mircea Diaconu după cazul Elena Udrea

| 15 feb, 16:41

Europarlamentarul Mircea Diaconu a reacţionat faţă de cazul Elena Udrea, susţinând că ceea ce s-a aflat până în momentul de faţă nu înseamnă decât 1% din ce s-a întâmplat, iar acest caz reprezintă o parte dintr-o realitate care se va dezvolta până va ajunge „la nivelul cel mai înalt”.

„Este o chestiune pe care toata lumea o bănuia si care incepe sa se devoaleze si cred ca nu s-a vazut decat 1% dintr-o realitate oribila pe care am traversat-o. Povestea abia a inceput, după opărerea mea şi o să şi o să se dezolte cutremurător în sensul că la nivelul cel mai înalt, se va devoala, pas cu pas, deja se simte, un fel de organizare toxică, criminală, cu scopul evident material, ceea ce este infernal. Şi asta nu este corupţie în sensul clasic (…). Este cu totul altceva, mult mai grav”, a declarat Mircea Diaconu la Antena 3.

Acesta susţine că partea cea mai gravă a acestui caz este faptul că „această organizare criminală, la cel mai înalt nivel, a mimat statul de drept şi democraţia”.

„Partea cea mai gravă şi care nu se discută încă, n-a venit timpul, este următoarea: această organizare criminală, la cel mai înalt nivel, a mimat, în raporturi europene, externe, statul de drept, democraţia şi celelalte. Deci ceva atât de urât, atât de periculos, ar trebui, cred, stârpit imediat, pe orice cale, în această ţară care nu merită lucrul ăsta”, a precizat europarlamentarul.

Citește și: Dezvăluiri uluitoare făcute de Șerban Huidu despre Elena Udrea

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 14:40
Adi
Hotii
Se simte si la el răcoarea ? hoți toți asa se apară , ca și parlamentari fie ei euro .. Noi punem hoți acolo iar actorul cred ca a umblat si el cu mana prin miere
16 feb, 01:58
BEN
Cea mai buna oferta de lucru
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
16 feb, 01:06
zamolxis
"Romi" in action
" Ma Romi,ma,tie tzi s-o facut de vreo 2 palme '?"...ar zice Ilarion Ciobanu -"Gerula ",daca ar mai fi . Ar fi interesant cum ai ajuns europulamentar ,ma ametitule ,nu ti-e scarba nici tie ,nici lu' Vojganian ,cand va priviti in oglinda ??!!!!
15 feb, 22:50
fugi ma
?
care e problema voastra ma ,va doare?credeati ca la voi nu ajunge?
15 feb, 21:42
elis
taci, bre
zise p.rostu' de diacobu din putul gandirii...
du-te la stana si canta oilor din fluier...
12 apr, 09:23
gogu cel mare
nesimtire
acest ANALFABET mascarici fara valoare si mare HOT mai are obraz sa apara in media si la TV ??? sa-si dea socoteala de banii furati in teatru !! prin miile de patramazlacuri decontate !! proaste-s canalele TV care-i mai permit sa le calce pragul !”!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ