Avocata Alinei Bica a clacat: Să-ţi fie ruşine!

| 24 mar, 11:50

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, achetată sub control judiciar pentru că ar fi atestat ilegal că un bărbat este avocat stagiar în Baroul Bucureşti şi l-a trimis să o reprezinte la DNA, face un apel pe Facebook la colegii de breaslă, cărora le cere să nu o mai însoţească la DNA, mâine, la judecarea contestaţiei, pentru "a nu li se întâmpla lucruri" din cauza ei.

"Să-ţi fie ruşine, domnule decan al Baroului Bucureşti!" îşi începe Laura Voicu postarea pe pagina sa de Facebook, mulţumindu-le totodată tuturor avocaţilor care au susţinut-o, "pentru că solidaritatea nu este perimată (cel putin la cei care au verticalitate şi sistem de valori) vor fi cercetaţi de BB pentru ajutorul dat".

"Sa-ti fie rusine domnule decan al Baroului Bucuresti! Toti avocatii care m-au sustinut, pentru ca solidaritatea nu este perimata (cel putin la cei care au verticalitate si sistem de valori) vor fi cercetati de BB pentru ajutorul dat. Pentru faptul ca au fost langa mine in timp ce eram plimbata cu catuse la maini. Pentru ca mi-au aratat ca imi pot lipi lumea sparta in bucati de catre cei care vor sa imi inchida gura! In timp ce preocuparea "colegilor" mei era sa ma condamne fara sa stie despre ce este vorba. Maine am contestatia DNA. In continuare se vrea arestarea mea. Fac un apel catre toti colegii mei care mi-au fost alaturi in cel mai negru cosmar al vietii mele, sa nu vina maine. Imi este teama pentru ei, pentru familiile lor, pentru ceea ce iubesc. Respect tot ceea ce-au facut pentru mine si le multumesc din tot sufletul ca mi-au dat o gura de aer atunci cand totul era prabusit in jurul meu. Dar nu vreau ca din cauza mea sa li se intample lucruri, pornite, culmea, din partea celor care ar fi trebuit sa fie langa mine! Salut si sustin candidatura lui Daniel Fenechiu si sper sa se schimbe ceva. Si inca ceva, domnule decan, nu am invatat pozitia ghiocel si nici nu am de gand sa o fac. Nici macar dupa 24 de ore de puscarie", a scris Laura Voicu (fostă Vicol - n.r.), pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 09:37
gigi
Nu-i luati apararea asa merita d-ra avocat
a luat o caruta de euro de la smecheri acum ia venit si ei randul la judecata
a fost partasa la multe nelegiuri si multe invarteli acum sa plateasca
este celula si pt ea la Jilava

bv justitia romana
24 mar, 14:28
VIZIONARUL
.....mã' "alina" moshului............ai fãcut cea mai mare greshealã din viatza ta.........te-ai angajat "POSTACÃ" la nishte jegoshi politruci.........treaba ta........alegerea a fost a ta.......nici habar nu ai tu' ce vei "plãti" la propriu shi la figurat pentru alegerea fãcutã de tine la adresa de email:[email protected] fiecare pasãre pe "limba ei piere"..............
25 mar, 00:43
PROMETEU
Laura Voicu
Laura Voicu este vinovata pentru ca s-a asociat cu un asa zis avocat,membru al asazisei unbr bota.Pentru acest fapt ar trebui data afara din avocatura.Pe de alta parte,retinerea ei si propunerea de arestare sunt de o marsavie incredibila.Oare DNA nu mai are limite?Cine ii poate trage de maneca?CSM nu se baga,Cazanciuc este pe nicaieri,Nitu-i bagator de seama.vai de justitia din Romania.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ