Avocatul lui Dan Voiculescu a făcut scandal la ÎCCJ, acolo unde s-a judecat contestația în anulare

| 17 sep, 2014

Avocatul Gheorghiță Mateuț, reprezentantul legal al lui Dan Voiculescu, s-a certat, miercuri, la ÎCCJ, cu completul de judecători, președintele acestui complet mustrându-l pe acesta.

Mateuț a fost iritat când una dintre judecătoare l-a întrebat de ce susține că judecătorii CAB ar fi imparțiali, moment în care avocatul a devenit agresiv prin limbaj, relatează B1 TV.  ”Nu mi s-a adresat în mod direct, cum era firesc”, a explicat Mateuț la ieșirea din sala de judecată.

Președintele completului de judecată i-a spus acestuia că nu este permis un astfel de comportament într-o sală de judecată, iar Mateuț s-a calmat în cele din urmă. 

Dan Voiculescu cere instanţei supreme ca cererea sa de anulare a hotărârii definitive de condamnare din dosarul ICA să fie judecată de altă instanţă decât Curtea de Apel. Avocatul acestuia, la sosirea la ÎCCJ, a spus că este absolut necesar ca acea contestație făcută împotriva pedepsei de la Curtea de Apel București să se judece în altă parte, la o altă instanță similară, pentru că instanța care l-a condamnat la 10 ani de închisoare cu executare este lipsită de obiectivitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ