Peste 250 de liceeni vor susţine BAC-ul olimpicilor

| 26 apr, 2013

În perioada 18-31 mai, 262 de absolvenţi de liceu vor putea susţine sesiunea specială a bacalaureatului, organizată pentru cei care reprezintă România la concursuri şi olimpiade internaţionale.

Dintre aceştia, 45 vor participa olimpiade internaţionale la diferite discipline şi peste 220 sunt candidaţi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale.

"Ministerul Educaţiei organizează în fiecare an şcolar o sesiune specială de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale de Bacalaureat", prevede metodologia în vigoare.

Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educaţiei. La sesiunea specială din anul 2012, rata de  promovare fost de 34,20%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ