Balamuc total în PDL pentru desmenarea prezidentiabilului

| 22 iul, 2014

Alegeri Prezidenţiale 2014. Proaspăt realeasă europarlamentar, Monicăi Macovei i s-a făcut poftă să candideze şi la preşedinţie. Când nu se mai aştepta nimeni, Macovei s-a cerut a fi inclusă în procesul de selecţie a candidatului dreptei.

La fel precum buldogul Blaga, secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, şi-a arătat colţii în faţa Monicăi Macovei, respingând ferm cererea acesteia.

Prezidentiale 2014. Acalmia care pusese stăpânire pe democrat-liberali de ceva vreme a fost alterată de solicitarea Monicăi Macovei de a fi inclusă în procesul de selecţie a candidatului dreptei la Preşedinţia României. Europarlamentarul democrat-liberal a afirmat că procesul de selecţie a candidatului dreptei ar trebui să fie deschis oricărei persoane “care are şanse să învingă PSD la alegerile prezidenţiale”, apreciind că extinderea acestui proces poate fi numai benefică “deciziei dreptei de a câştiga alegerile”.

Citeşte şi: MONICA MACOVEI, MRU și CĂTĂLIN PREDOIU se încaieră pentru o poziție vândută deja liberalilor

Răspunsul a venit prompt şi ferm : NU! Blaga a replicat hotărât, susţinând că partidul şi-a desemnat deja candidatul pentru prezidenţialele din toamnă.

“Nu am ce să adaug în plus. Aceasta este părerea unanimă a conducerii PDL. Aici nu e pe toane, e pe regulamente”, a afirmat liderul PDL, Vasile Blaga.

Candidati prezidentiale 2014. Totodată, sinceritatea demersului prezidenţial al Monicăi Macovei a fost pusă sub întrebare de preşedintele PDL, în condiţiile în care Blaga susţine că Macovei ar fi putut să se înscrie în cursa internă pentru desemnarea candidatului PDL pentru prezidenţiale la momentul respectiv, şi nu acum, când partidul l-a desemnat deja pe Cătălin Predoiu.

Citeşte şi: Fuziune PNL-PDL. PDL a aprobat fuziunea cu PNL şi cu partidul lui MRU

Macovei nu a găsit înţelegere nici în faţa lui Gheorghe Flutur. Intervenind telefonic în cadrul unei emisiuni la B1TV, emisiune la care se află şi secretarul general al PDL, europarlamentarul a avut un schimb tăios de replici cu colegul ei de partid. Dacă la început Flutur a încercat să-i explice “cu frumosul” Monicăi Macovei, fostul ministru al Agriculturii a devenit mult mai tranşant pe parcurs.

Candidati presedintie 2014. “Subiectul este închis azi, discuţia este între Predoiu şi Iohannis”, a spus neclintit Flutur, lăsând-o astfel pe Macovei cu buza umflată.

Nu putem știi încă cu siguranță ce se află în spatele intențiilor prezidentiale ale Monicăi Macovei, fiind încă devreme a ne da seama dacă este vorba de vreun joc politic sau doar o simplă răbufnire de orgoliu.

Citeşte şi: Buldogul știe cine e cocoșul în relația Udrea-Băsescu

Totuși, putem seziza un lucru. În seara zilei de 29 iulie 2012, în urma rezultatului referendumului pentru demiterea preşedintelui, Monica Macovei se agita de zor de la fereastra unei toalete. Din păcate pentru domnia sa, la aproape doi ani distanţă, constatăm cu regret, că a rămas, tot acolo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 2014
cantautor
ptr Anton
deci dansa este.....ucenica?
felicitari,dar mai ai de munca..
22 iul, 2014
cantautor
ce inseamna dna Sultanescu:"desmenarea prezidentiabilului"
prostie de-a sotului ,profesor suplinitor la Stefan Gheorghiu?
si consilier al lui Ponta?
mai caricatura de ziarista rosie...
am fost de acord ca mananci litere,ca scrii prostii,ca esti tanara,ca ai tastat repede,ca ai scuze...etc
ajunge
ziarista neincaltata,corecteaza-ti macar titlurile...
spui tu:
"Totuși, putem seziza un lucru. În seara zilei de 29 iulie 2012, în urma rezultatului referendumului pentru demiterea preşedintelui, Monica Macovei se agita de zor de la fereastra unei toalete. Din păcate pentru domnia sa, la aproape doi ani distanţă, constatăm cu regret, că a rămas, tot acolo"
iti raspund eu,nefericito:
asa o fi,ea o fi ramas la toaleta...
in schimb cand a tras apa ,tu te-ai dus imediat...
astfel,desi era o toaleta,a inceput brusc sa miroase respirabil
22 iul, 2014
Anton
Mopul din WC
Pațachina asta de Macovei, face ce face si tot mai „simpatica” devine.
O mica corectare , Cand s-a tras apa , s-a dus matracuca si acum a iesit imprastiind „mireasma” tipica PDL-ului

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ