Bănicioiu își anunță demisia din PSD: Dragnea este de vină pentru tot ce se întâmplă în partid

| 25 mai, 13:02

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a afirmat pentru Realitatea TV că nu vede cu ochi buni ceea ce se întâmplă în PSD. "Nu poţi să îţi jigneşti colegii aşa cum face Liviu Dragnea", a spus acesta, anunţând că va pleca din PSD şi că se va alătura partidului lui Victor Ponta.

Fostul ministrul al Sănătăţii în Guvernul Ponta şi vicepreşedinte al PSD a mai spus că vinovat de ce se întâmplă în PSD este Liviu Dragnea

"Alegeri din 2016 le-am câştigat pe rezultatele guvernării Ponta, nu ale lui Dragnea, că nu a existat nicio guvernare Dragnea. Am câştigat alegerile pe munca oamenilor care şi-au făcut datoria, Liviu Dragnea mai are de demonstrat că şi-a făcut treaba. De la Congres încoace practic partidul s-a dus pe un făgaş descendent şi nu mai poate să îşi revină. "Stânga românească trebuie salvată", completat Nicolae Bănicioiu.

Întrebat ce va face în continuare şi dacă va părăsi PSD pentru a se alătura partidului lui Victor Ponta, deputatul PSD a spus: "Voi rămâne consevcent princinciilor prin care am câştigat alegerile, nu pot să mai fiu părtaş la toată mascarada pe care o face Liviu Dragnea".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ