Bănicioiu ia măsuri după ce presa a dezvăluit neregulile de la spitalele Floreasca și Fundeni

| 27 mar, 13:40

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a anunțat că va trimite în zilele următoare echipe de control la Spitalul de Urgență Floreasca și la Institutul Oncologic București pentru a verifica sesizările venite din partea presei.

"Toate sesizările de genul acesta le luăm foarte în serios și trimitem echipe de control ori de câte ori este nevoie. (...) Nu tolerăm nicio astfel de atitudine față de pacient. Înțeleg că poate de multe ori numărul pacienților este prea mare, evident poate și medicii au avut anumite rațiuni, pot să înțeleg uman acest lucru, dar atitudinea de acest gen față de pacient nu o să o tolerăm niciodată și vom trimite controale și la Floreasca și la IOB pentru a verifica dacă acele sesizări sunt adevărate", a declarat Bănicioiu la Institutul Național de Statistică, conform Agerpres.

Întrebat când vor avea loc controalele, el a răspuns că "zilele acestea".

Presa a redat o serie de materiale filmate cu camera ascunsă la IOB și Spitalul de Urgență Floreasca în care apăreau pacienți revoltați pentru că li se cereau șpăgi și asistente care țipau la pacienți.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ