Bărbaţii fac coadă la uşa ELENEI UDREA. Blonda de la Cotroceni se bucură din plin de LIBERTATE

| 06 iul, 09:31

De cand a scapat de arestul la domiciliu si a si recunoscut ca se iubeste cu Valentin Chifu, Elena Udrea este mai zambitoare si mai energica decat oricand. Blonda a atras toate privirile atunci cand a iesit la plimbare cu un coleg de partid.

Povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de tanarul om de afaceri Valentin Chifu a facut-o pe Elena Udrea sa infloreasca si sa intinereasca intr-un timp record. Eliberata de povara unei presupuse idile cu fostul presedinte, dar si de arestul care-i lasase urme atat pe chip, cat si pe silueta, "Blonda de la Cotroceni" seamana acum cu o pustoaica libera si indragostita, care gusta viata din plin.

Citeşte şi: Adevărul a ieşit la iveală! Cine este iubitul ELENEI UDREA şi care este legătura dintre acesta şi Traian Băsescu

Cu acest aer adolescentin a fost surprinsa de Cancan.ro in timp ce se plimba prin Capitala alaturi de unul dintre liderii Partidului Miscarea Populara, Gelu Visan. Desi era weekend si ar fi putut sa-si dedice ziua unei intalniri cu proaspatul iubit, Elena Udrea a preferat sa  se intalneasca cu secretarul adjunct al PMP.

Citeşte mai mult pe cancan.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 12:54
un roman mai prost
a gasit pe cineva la posetele ei. Un caraus imobiliar sa-i spele averea.
06 iul, 10:57
George Stoica
care usa,care coada,care barbati...?
titlu care pute a Palada sau Sultanescu
adica a nesimtire,proasta crestere si grobinianism

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ