Bărbatul care și-a incendiat mașina la CSM, cercetat pentru distrugere și îngreunarea circulației

| 29 ian, 17:11

Bărbatul care și-a incendiat mașina în fața CSM este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Potrivit unui comunicat DGPMB transmis vineri la prânz, prin sistemul 112, a fost sesizat un incendiu la un autoturism aflat pe Calea Plevnei, în dreptul numărului 168, sector 6.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, precum și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, care au demarat cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

De asemenea, au fost luate măsuri pentru restricționarea traficului rutier în zonă.

''Conducătorul autoturismului a fost condus pentru audieri la secția de poliție. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice'', se precizează în comunicatul citat.

Tag-uri: csm, incident
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ