Baronul de Constanţa scapă de control judiciar într-unul din dosare

| 01 aug, 2014

Nicuşor Constantinescu a fost scos de sub control judiciar. Magistraţii Curţii de Apel au respins cererea procurorilor care cereau și arestarea președintelui Consiliului Judeţean Constanţa, în dosarul în care nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.

Cu toate acestea, Constantinescu rămâne cu mandat de arestare preventivă într-un alt dosar de corupție.

În luna mai a acestui an, Nicuşor Constantinescu a plecat în Statele Unite pentru a se opera de cancer, însă nu a mai revenit după o lună, atunci cand stabilise instanţa de judecată. Pe 23 iunie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis din nou arestarea preventivă în lipsă, în dosarul în care şeful CJ Constanţa este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

Recent, baronul a fost filmat de un român stabilit la New York în timp ce se afla la o terasă şi fuma, în condiţiile în care acesta spunea că starea sa de sănătate nu-i permite să revină în ţară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ