Baronul Nicuşor Constantinescu trimite scrisori din SUA. El reclamă abuzuri

| 28 aug, 2014

Nicuşor Constantinescu New York. Nicuşor Constantinescu le cere judecătorilor să-i revoce mandatul de arestare preventivă. Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a trimis o scrisoare din SUA, acolo unde spune că este la tratament, în care îi acuză pe judecătorii şi procurorii DNA că încalcă legea.

Nicuşor Constantinescu urmărit. În scrisoarea transmisă, Nicuşor Constantinescu critică faptul că motivaţia „zdrobitoare” a arestării sale constă într-un filmuleţ de câteva secunde, postat pe internet, în care apare fumând şi plimbându-se.

El adaugă că judecătorul care a decis arestarea sa nu are competenţe medicale şi nu a cerut o expertiză în domeniu, în acest fel, ea sfidând competenţele managerilor americani.

Tribunalul Bucureşti urmează să judece în 12 septembrie o cerere de anulare a deciziei Curţii de Apel Bucureşti prin care s-a dispus arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu.

Citeşte şi: Nicuşor Constantinescu, ARESTAT preventiv. Contestaţia şefului CJ Constanţa a fost respinsă

În 7 august, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a primit mandat de arestare preventivă, după ce Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia în acest sens luată, în primă instanţă, de Tribunalul Capitalei. Decizia de arestare preventivă a fost luată în dosarul în care procurorii îl acuză pe Constantinescu că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale. Într-unul dintre acestea este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea pentru că a atribuit nelegal terenuri.

Într-un alt dosar, şeful CJ Constanţa este cercetat pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite, la percheziţii, 15 cartuşe de calibrul nouă milimetri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ