BĂSESCU: Am făcut carieră fără să torn la Securitate. Mulţi nu au înţeles asta

| 24 noi, 18:50

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, că şi-a construit întreaga carieră profesională, cea de comandant de navă, fără să toarne la Securitate, precizare făcută după ce pe internet a circulat o informaţie conform căreia ar urma apară în public dosarul său de la Securitate, potrivit Agerpres.

"În ceea ce mă priveşte mai este de publicat dosarul medical, că, în rest, nu a existat foaie care să nu fie cercetată, căutată. Trebuie să vă spun că sunt unul dintre oamenii care pot proba că puteai să faci carieră, şi eu am făcut carieră, nu jucărie, nu am comandat niciun Matiz, niciun Trabant, am comandat o navă de 306 metri, deci am făcut carieră fără să trebuiască să torn la Securitate. Mulţi nu au înţeles asta. Să ştiţi că obsesia multora că pentru a face carieră trebuia să fii turnător este o obsesie care nu se susţine prin ceea ce am făcut eu. Nimeni, să ştiţi, nu-ţi dădea pe mână o navă de 306 metri lungime, repet, de trei ori terenul pe care au jucat Dinamo şi Steaua, şi cu vreo 18 metri sub apă şi cu vreo 30 de mii de cai putere la motorul principal (...) dacă erai bun turnător la Securitate. Trebuia să fi foarte bun ca meserie, iar eu am fost bun", a declarat Traian Băsescu. 

Preşedintele MP a precizat că a aflat marţi dimineaţă despre mesajul online care a circulat cu o zi înainte şi în care se anunţa că Florian Bichir ar urma să-şi dea demisia de la CNSAS, întrucât din neglijenţa sa ar urma apară în public dosarul de la Securitate al lui Traian Băsescu. 

Fostul preşedinte a catalogat informaţia ca fiind o farsă. 

"Am făcut imediat o postare (pe Facebook - n.r.) în care spuneam că, ori îşi bate joc cineva de ziarişti, ori îşi bate joc de mine, ori e o farsă. Nu bănuiesc pe nimeni. Am văzut că a dat o explicaţie domnul Bichir că şi-a lăsat telefonul şi i-a făcut cineva o farsă. Mă rog, eu sunt un om de bună-credinţă şi cred că a fost farsă", a mai declarat liderul MP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 dec, 21:11
Asoltanei ioan
Nu pun seama la Blaul tau.Simtul meu i-mi zice ca esti as la inscenari .Nu este nevoie de 50 ani ca sa stiu daca a fost sau nu o inscenare asa numita rapire a ziaristilor romani. Sa o spui lu mutu nu mie.Macar ti-ai rezolvat problemele .Ce usor se manipuleaza poporul roman ,nu? Ar trebui sa se introduca in scoli ca obiect de studiu *Arta Manipularii populatiei*.Asa ca sa fie studiata de toti romanii nu numai de anumiti*intelectuali*.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ