Băsescu, APEL MISTERIOS înainte de emisiunea la TVR. Dialog de "maximă importanţă"

| 18 feb, 10:09

Traian Băsescu a oferit luni primul său interviu televizat după încheierea mandatelor de şef al statului. Înainte de a intra în direct la Vorbeşte liber! de la TVR 1, fostul preşedinte ar fi primit un apel misterios pe care nu l-ar fi încheiat nici când a început emisiunea.

Surse din postul public au spus pentru inpolitics.ro că fostul președinte, însoțit de SPP-iști și de Dorel Onaca, a constatat, vizibil nervos, că și-a uitat acasă un telefon mobil. Spunem un telefon pentru că ex-președintele mai avea unul la el, lucru care nu a părut să-l satisfacă. Urgent, un SPP-ist a fost trimis acasă să recupereze obiectul pentru că, a explicat Băsescu producătorilor, aștepta ”un SMS de maximă importanță”.

Citeşte şi: Traian Băsescu, beneficiar al corupției oamenilor săi, se face că „nu știa”

Numai că SMS-ul s-a dovedit a fi un apel telefonic, venit chiar înaintea intrării în emisie, Băsescu ascultând încordat și fără să scoată o vorbă tot ce i se transmitea în aparat. În timpul convorbirii, el a întrebat șoptit realizatorii dacă se poate amîna startul emisiunii cu cîteva minute, răspunsul fiind negativ: deja începuse să curgă genericul. Disperat, Băsescu a făcut semn operatorului să pună camera pe realizator, pentru a mai ciupi măcar cîteva secunde cu urechea lipită de telefon, astfel că, în timp ce emisiunea începuse, el încă asculta la aparat.

Nimeni nu a aflat, pînă la finalul emisiunii, cine era la telefon și de ce era atât de important apelul pentru fostul președinte.

Citeşte şi: Traian Băsescu nu se dezice de protejata sa: Am încredere în ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ