Băsescu, atac dur la adresa Laurei Codruța Kovesi: "E dincolo de orice limită să încerci să intimidezi CCR"

| 11 mai, 11:09

Fostul preşedinte o acuză pe Kovesi că a dorit să pună o presiune incorectă pe Curtea Constituțională. Totul după ce şefa DNA a declarat că procurorii au în lucru peste 800 de dosare de fraude în achiziţii publice în care sunt investigate și fapte de abuz în serviciu, iar o eventuală dezincriminare a acestei infracțiuni de către CCR ar trebui să-i îngrijoreze pe cetățeni.

"Doamna Kovesi nu face dosare, deci cu ce să o intimideze. Doamna Kovesi nu se poate băga în dosarele procurorilor. Doamna Kovesi nu face dosare, deci cu ce să o intimideze? Eu vă asigur că este o afirmaţie propagandistică şi mincioasă. E dincolo de orice limită să faci asemenea observații sau să încerci să intimidezi CCR spunând că 865 de dosare se închid. Îi vezi pe unii la televizor, unii unele şi unele doamne când vorbesc de cătușe, li se zdruncină tot trupul de bucurie", a afirmat fostul președinte al României.

Traian Băsescu a comentat acuzaţiile de spălare de bani făcute la adresa sa.

"Pur și simplu mă simt umilit de acuzaţie, pentru că nu e adevărată și să spui unui fost preşedinte, totuși ... Acum se fac cercetări, foarte bine, s-au mai făcut o dată, doamnă. Sper ca în continuare să nu mai scape Parchetul General date din dosar", a specificat acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ