Băsescu, ATAC JOSNIC la adresa unui lider de marcă al politicii româneşti: Dă SEMNE VĂDITE DE DECREPITUDINE

| 27 mai, 10:20

Decizia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de i-a cere lui Klaus Iohannis sa le demita pe sefele DNA si ICCJ, a starnit critici dure din partea fostului presedinte Traian Basescu. Acesta crede ca e timpul ca Tariceanu sa se retraga din politica. Fostul presedinte crede ca, odată cu inaintarea in varsta, seful de la Senat da "semne vadite de decrepitudine".

"Evoluţia cancerigenă a lui Tăriceanu

Anul 2006 – printr-un bileţel secret, în calitate de prim ministru, cerea Preşedintelui României să facă trafic de influenţă în justiţie pentru a proteja un inculpat.

Anul 2015 – printr-o scrisoare oficială, în calitate de Preşedinte al Senatului, cere Preşedintelui României decapitarea justiţiei pentru a proteja un inculpat.

Tăricene, este timpul să te retragi din politică pentru că mintea ta generează rebuturi tot mai mari, iar avansarea în vîrstă nu ţi-a adus înţelepciune, ci semne vădite de decrepitudine agresivă", scrie Băsescu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mai, 15:11
LENIN SI STALIN
DECREPITA SI TRALALA A FOST MATA
DIN GROAPA CA TE-A FATAT CA UN COIOT DIN AFRICA.NEBUNULE,BOLNAVULE
BETIVULE,CURVARULE,LINGECUR,VAGABOND,CERSETOR,CURLANGIU,BULANGIU,
TRADATOR,SPION AL RUSILOR,MORTACIUNE,SA MORI IN CLOSETUL LU CURVEA,
BANDITULE,DROGATULE,MAFIOTULE,TRAFICANT DE ARME SI DROGURI....MAI VREI TEMBELULE DE CACASTOARE.HUO,HUO,HUO,NENOROCITULE BOLNAV
27 mai, 13:44
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
CU CAT CREDETI MAI MULT ,CA CEVA ESTE REAL, CU ATAT E MAI POSIBIL SA DEVINA REALITATE.Asta scrie celebrul Brian Tracy in cartea "Succesul in viata". Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa; [email protected]
27 mai, 13:13
Andrei Pop
dar daca Basescu are dreptate?
atunci mai este josnic,Joiana?
trebuie obligatoriu ceruta parerea autorizata a uneia dintre cele 6,7?neveste..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ