Băsescu, critici dure la adresa premierului interimar: "Şi-a trădat aliatul"

| 03 iul, 12:36

Traian Băsescu susţine că premierul interimar, Gabriel Oprea, i-a trădat pe cei de la PSD, în frunte cu Victor Ponta, când vine vorba despre numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la Serviciul de Informaţii Externe.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat votul dat de UNPR în Parlament, la momentul numirii lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE. În opinie sa, Gabriel Oprea “şi-a trădat aliatul”.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre ELENA UDREA: "Eu nu spun 100% nevinovată, ştiu sigur că nu a luat o geantă cu bani"

“Nu mi s-a părut corect jocul UNPR. Nu faci jocul unui preşedinte care a greşit că şi-a pus apropiaţi la servicii şi va plăti. Greşeste pentru acţiunile serviciilor i se vor pune în cârcă. Acum îşi pregăteşte partea a doua a mandatului când mulţi îi vor reproşa că şi-a pus oamenii la servicii. Dacă voiai să serveşti interesul naţional, te băteai pentru autostrăzi. Dacă era mort după interesul naţional te băteai să nu piardă România 7 miliarde de euro. Interesul naţional nu trebuie folosit ca manta de vreme rea. El şi-a trădat aliatul. Aici şi-a trădat partenerii din alte interese decât interesul naţional”, a declarat Băsescu, pentru Gândul.

De altfel, fostul şef al statului a spus că Gabriel Oprea dă dovadă de “lipsă de inteligenţă” atunci când folseşte termenul “interesul naţional”.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Nu există partid care să fie curat. Toate se finanțează cu bani negri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 15:45
Palada Mieunel
vai,vai,vai,Coana Mita,dl Goe,pufosilor,cretinilor
obedientul critica interesul national
vai coana Mita,pufosilor,va iubesc...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ