Băsescu despre deszăpezire: De ce nu apelează doamna Firea la miile de asistați sociali pe care primăriile îi miluiesc lunar

| 11 ian, 16:00

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, afirmă că deszăpezirea arterelor secundare și a trotuarelor din București se poate face și cu ajutorul asistaților social și comentează în cheie critică faptul că edilul-șef al Capitalei nu a apelat la persoanele care primesc ajutoare sociale de la primăriile de sector pentru curățarea zăpezii.

"Dar asistații social? Doamna primar general Gabriela Firea a apelat la câțiva pușcăriași, jandarmi, sportivi și militari pentru deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează doamna Firea la miile de asistați sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente și sume de la bugetul statului? Sau aceștia sunt votanții cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjați?", a scris Băsescu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune că "oricum deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate".

"Trebuie dat și din lopată", conchide Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ