Băsescu: Evident că șefa DIICOT a fost urmărită la Paris, Udrea a devenit interes după candidatură

| 31 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că este evident că şefa DIICOT, Alina Bica, este cea care a fost urmărită la Paris, menţionând că Elena Udrea a "devenit de interes după ce şi-a depus candidatura" la Preşedinţie.

„E evident că Bica a fost supravegheată pentru că pentru ea au fost luate facturile în februarie. Udrea nu interesa, ea a venit ca un bonus, după ce şi-a depus candidatura”, a spus Traian Băsescu, la Realitatea TV.

Preşedintele a mai declarat că protecţia şefei DIICOT este asigurată de Serviciul de Protecţie şi Pază, prin lege. "În rest, e supraveghere. Dacă e fără mandat, e ilegală", a menţionat Băsescu.

Preşedintele a mai declarat că, în mod categoric, celor din servicii nu le convine dezbaterea pe care a lansat-o şi ar fi vrut să nu se vorbească despre acest lucru, arătând că preşedintele nu are însă alte instrumente, iar în acest fel conştiinţa sa este împăcată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ