Băsescu îl deconspiră pe Ponta: "A fost ofițer acoperit la SIE, mi-a spus omul care l-a recrutat"

| 24 ian, 17:26

Victor Ponta a fost ofițer acoperit la SIE și a fost trecut în rezervă, a dezvăluit fostul președinte Traian Băsescu într-o emisiune TV, precizând că i-a spus asta "omul care l-a recrutat".

Traian Băsescu a făcut, la TVR 1, o dezvăluire despre fostul premier, Victor Ponta. Fostul președinte a spus că are dovezi, din partea unor ofițeri de prim rang de la SIE, că Victor Ponta, fostul premeir al României, a fost ofițer acoperit al SIE, dar, în perioada mandatului de la Palatul Victoria era în rezervă.

"La Ponta știam de la ofițeri de prim rang. Era trecut în rezervă. Mi-a spus ofițerul care l-a recrutat", a declarat Traian Băsescu.

Sesizând că a spus ceva ce nu ar fi trebuit, Băsescu a încercat să convingă că nu e o noutate ce spune, că sunt lucruri stiute, pe care chiar el le-ar mai fi spus, potrivit Stiri pe surse.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ