Băsescu: Obiectivul nostru este ca pentru alegerile din 2020 PMP să fie un partid de 30-35 de procente

| 18 iul, 15:27

Traian Băsescu respinge criticile celor care îl acuză de lipsă de moralitate. Preşedintele PMP a spus că partidul său îşi asociază numele cu UNPR, însă niciun lider actual nu este puşcăriabil. Băsescu a anunţat că principalul obiectiv al fuziunii PMP - UNPR NU este de a intra la guvernare după alegerile parlamentare din toamna acestui an, ci de a obţine la scrutinul din 2020 un scor de 30-35%.

"Nu discutăm de Oprea. Discutăm de Steriu președinte. Și PD a fost făcut de Petre Roman. L-am luat eu. Acum UNPR l-a luat Steriu, deși eu vă zic un lucru: dacă există un politician la care militarii țin, vorbesc de Armată și de Interne și structuri de securitate, e Oprea. (...) Este vreunul care e pușcăriabil și intră în această fuziune? Nu!", a afirmat Băsescu pentru RTV.

Traian Băsescu a mai spus că este puţin probabil să se regăsească pe listele partidului la alegerile din toamnă.

Întrebat dacă PMP intră în Guvern la toamnă, acesta a răspuns: "Nu este obiectivul nostru. Obiectivul nostru pe termen mediu este ca pentru alegerile din 2020 să fie un partid de 30-35 de procente. Ne asumăm împreună și cu Tomac responsabilitatea politică să ducem partidul undeva între 15-20% pentru alegerile din toamnă. E un obiectiv. Dacă nu stabilești un obiectiv important, nu ai pentru ce să te bați”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 ian, 05:00
OffedRabe
furosemide effectiveness
Technical advances in gene transfer during the last decade have made the introduction of DNA into cells, in vivo and in vitro, a routine procedure what does lasix look like so you don t need high estrogen at all to get gyno flaring up, its because the progestin effects have made you super sensitive to even low levels of estrogen

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ