Băsescu: Pentru mine calificativul Armatei se încadrează între 'bine' şi 'foarte bine'

| 27 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu apreciază că Armata Română se încadrează din punctul de vedere al calificativului între 'bine' şi 'foarte bine', cu apropiere de 'foarte bine'.

'Aş spune că pentru mine Armata se încadrează într-un calificativ dintre 'bine' şi 'foarte bine', undeva între cele două calificative, cu o apropiere mai mare de 'foarte bine' în raport cu resursele pe care Armata le-a avut. Dacă i-am fi dat mai multă resursă, cu certitudine calificativul ar fi fost 'foarte bine'', a declarat Băsescu joi după prezentarea bilanţului Ministerului Apărării Naţionale (MApN) pe anul 2013.

El a arătat că apelul său de la bilanţ a fost 'ca resursa, atât cât este, să fie utilizată pe priorităţile majore de creştere a capacităţii de reacţie a Armatei Române'.

Şeful statului a precizat că este ultimul bilanţ al MApN la care participă în calitate de preşedinte al ţării.

La prezentarea bilanţului MApN, realizată de ministrul de resort, Mircea Duşa, au participat şi premierul Victor Ponta, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, şi şeful Statului Major General, general locotenent Ştefan Dănilă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ