Băsescu, replică TRANŞANTĂ despre perspectiva de a ajunge în AREST

| 12 mar, 18:02

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat joi că nu are emoţii că ar putea ajunge în arest, întrucât nu există niciun om în România care să poată susţine că i-ar fi dat bani, transmite Agerpres.

Întrebat în legătură cu controlul medical care se face în arest, dar considerat umilitor de Elena Udrea, Băsescu a răspuns: "Eu nu ştiu care sunt regulile la arest şi a-propos de asta, oricât şi-ar dori unii, nu am perspectiva să ajung acolo pentru simplul motiv că nu există un om în România care să poată spune că mi-a dat un leu. Acum, pot să spună mulţi, dar trebuie să poată să şi probeze. Nu am emoţii din acest punct de vedere".

VICTOR CIUTACU: Reacţie după ce Traian Băsescu a atacat România TV

Pe de altă parte, fostul preşedinte şi-a exprimat convingerea că "justiţia va fi corectă în cazul Elena Udrea" şi că "delaţiunile foştilor ei subordonaţi nu vor putea fi probate, pentru că Elena Udrea nu-i omul căruia să-i duci în birou o traistă cu bani să plece cu ea acasă".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ