Băsescu: Românii privesc cu fericire spectacolul cătușelor pentru că sunt ușor de manipulat

| 28 oct, 10:16

Românii privesc cu satisfacție spectacolul cătușelor pentru că sunt ușor de manipulat și nu înțeleg faptul că, în realitate, asistă la un proces de distrugere, a declarat fostul președinte Traian Băsescu la B1 TV.

”Datorită (sic!) nivelului relativ scăzut de înțelegere a democrației, românii sunt relativ ușor de manipulat. Spre exemplu, acum președintele Iohannis face un joc de o mizerie inimaginabilă: împarte partidele în partide curate și partide de penali, uitând că în spatele lor sunt milioane de oameni. El nu poate împărți țara între Iohannis și bobocica aia de la PNL, Gorghiu, pe de o parte, și penalii, de cealaltă parte. Nu merge, nu merge. Face un joc. El și toată divizia de presă joacă această partitură care e catastrofală pentru români.

 

Deci românii sunt ușor de manipulat.
Din acest motiv privesc și cu atâta fericire spectacolul cătușelor, fără să își dea seama că e un proces de distrugere. Eu n-o să fac, oricât m-ar pune Iohannis în barca penalilor. Sunt un fost președinte care are responsabilitatea morală de a continua să urmărească. Nici domnul Iohannis nu are experiența pe care o am eu în a înțelege procesele din societate.
Eu cred că el nu înțelege acum ce se întâmplă cu România. Politica de legumizare a României. Nu poți să faci din România o legumă în UE sau în NATO decât dacă prostești poporul, dacă manipulezi poporul să creadă și el că toți oamenii politici trebuie arestați, că dacă ai vorbit, atunci ai instigat, așa cum spune procurorul.
Românii sunt la stadiul la care se bucură că i-au distrus firmele fără să înțeleagă că o singură firmă românească plătește mai mult către buget decât zece multinationale”, a acuzat liderul PMP.

 

 

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 20:36
OffedRabe
lasix and digoxin toxicity
how do you spell lasix 41; P Serious adverse events were experienced by 18 of patients who received olaparib and by 8 who received placebo

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ