Băsescu: SRI, DIICOT, DNA, nişte Rolls Royce-uri

| 08 apr, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la bilanţul MAI, că sunt instituţii care au fost complet depolitizate, "nişte Rolls Royce-uri" din punctul de vedere al funcţionării instituţionale, şeful statului nominalizând SRI, DIICOT şi DNA.

"Am exemple de instituţii care nu au ţinut de guvern, care au fost complet depolitizate şi care astăzi sunt, aş spune, nişte Rolls Royce-uri din punctul de vedere al funcţionării instituţionale. Sunt nişte maşinării de cea mai bună calitate", a spus şeful statului.

El a adăugat că aceste instituţii sunt "nişte structuri care nu mai pot fi influenţate de telefonul politic şi îşi fac treaba, pur şi simplu"

Băsescu a nominalizat SRI, DIICOT şi DNA.

Preşedintele a mai arătat că acestea sunt "structuri care nu au mai beneficiat, în ghilimele, de influenţa politică şi au început să devină eficiente".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 apr, 2014
verde
Pana recent consideram ca pres Basescu ar putea, daca ar vrea si ar renunta la niste porniri, sa fie parte din solutie. Insa vazand ce mecanism infernal conduce si cata energie pune in acest proiect, e clar ca un asemenea om nu poate fi indreptat in veci. Ii doresc sa se plimbe cat mai curand cu Rolls Royce-ul!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ