BĂSESCU, terfelit în ultimul hal: "Mârlan", "nesimţit", "bun de dus să joace o tablă cu Vanghelie"

| 19 mar, 19:38

Portalul russiatoday.ro a publicat un articol foarte… măgulitor la adresa fostului preşedinte Traian Basescu. Acesta este catalogat „mârlan”, „nesimţit”, iar fiica sa… „manelistă”. ,,Manelistă” nefiind, însă, un compliment.

Articolul, intitulat „Din om poţi face marinar, dar din marinar să faci om…” abundă în invective la adresa lui Băsescu.

„În nelimitata-i mârlănie, în loc să îşi ceară scuze, domnul exprezident s-a apucat să o ameninţe şi mai tare pe doamna Firea Gabriela Vrânceanu, pentru nişte bani care veneau de la Crescent într-o firmă a grupului Grivco. (…) Fostul preşedinte ameninţă cu nesimţirea unuia care simte că mulţi dintre discipolii săi nu îi mai răspund la telefon. Şi doreşte să le transmită ‘trădătorilor’ că mai are multe cartuşe netrase, respectiv aşi în chipiu. Probabil de la flăcăiaşii care ‘i-au pierdut’ dosarul şi care acum îl alimentează. Cu torpile. Aceeaşi care au făcut-o pe manelista de EBA europarlamentar, care au mobilizat electoratul la ambasada bastardului Baconski şi care au scos PMP campion în diaspora. Că aşa e la submarine, scafandri şi catarge.

În ritmul ăsta, nu aş fi surprins mâine, când va fi chemat la DNA, să spună şi despre Laura Kodruţa că este ofiţer acoperit al Departamentului de Justiţie al SUA sau despre Coldea că a primit 50 de oi ca dar de nuntă de la Falcă.

Presimt, domnule fost preşedinte, că nu mai aveţi mult până veţi da o tablă cu Vanghelie. La Nana sunt bube mari, aţi făcut trafic de influenţă, din Microsoft v-aţi făcut campanie şi aţi girat nişte indivizi care vor înfunda puşcăria. Presupun că nu pe gratis. Ca să nu mai spun de cazul ‘Ponta, ofiţer acoperit al SIE’. Unde, dacă nu aţi minţit, sunteţi suspect de trădare şi divulgare de secrete de stat.”, se afirmă în articolul de pe russiatoday.ro.

Zilele trecute şi Klaus Iohannis a fost atacat într-un mod similar, preşedindele fiind caracterizat drept… „clovn”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 07:52
Emil
DW
Nu pot sa nu imi aduc aminte de osanalele care i le ridicau asa zisi ziaristi de la Deutsche Welle. iar acum tac malc. Sau sustinere neconditionata a chiorului de catre administratia germana si americana la toate porcariile care le-a facut. Macar rusii ne sunt dusmani sinceri nu prieteni falsi.
20 mar, 01:12
Alexandru Valeriu Pantelimon
Rusii simt ca trebuie sa-i dea subiecte sceleratului -ca altfel nu-l mai baga nimeni in seama . Nici macar bloghistii lui lipsiti de cultura generala si imaginatie dar care simt ca problema justitiei si a statului basist (de drept !) nu mai sunt de mult crezute . Tango degeaba !
20 mar, 08:08
dracon
comentatori
Pantelimoane mai ai frati acasa, daca toti sant ca tine m-am lamurit, familie degenerata, du te in fata oglinzii si ia-te la palme.
19 mar, 20:45
Pictor Uiorel Vonta
Putin Pilit
Da' ce se baga Rosiya Today de ieri in laturile si latraturile d-nei fabrici de copii Firea nefirerasca a romanului?
19 mar, 23:23
uNu
Nu mai da din Bas, bre Putine, ca ti se ineaca corabia
22 mar, 21:25
cristina stanescu
Mai bine fabrica de copii , decat stearpa si uscata ca mumia !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ