Băsescu: Toţi de la PSD sunt propagandişti-habarnişti

| 31 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la B1 TV, că actuala guvernare este una catastrofală şi fără orizont.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut o scurtă radiografie a membrilor PSD care ar putea fi invitaţi şi promovaţi de mass-media, fiind remarcaţi doar doi membrii ai Guvernului: Liviu Dragnea şi Ioana Petrescu, noul ministru al Finanţelor.

Toti sunt pervetiti inclusiv tinerii de la PSD. La PSD, in afara de Dragnea, care e mai aplicat pe administratie, toti sunt propagandisti, Ponta, Sova, habarnisti - propagandisti. Ma uitam la doamna de la Ministerul Muncii, spunea minciuni cu o seninatate incredibila, doamna Plumb.  Doamna minte, de le Emil Boc au primit un somaj 6,7 - 6,8%, acum sunt la 7,3, si ea spune am creat locuri de munca. Da, dar cate ai pierdut? Pana la urma esti pe minus, discutam pe cifre ESA, care nu pot fi contestate. Ei sunt o grupare de propagandisti, foarte buni, dar vor duce tara de rapa".

"Daca Boc sau Ungureanu ar fi bagat 35 de taxe de la 1 ianuarie erau spulberati. Oamenii astia le-au bagat si ne explica cat e de bine e. Ne baga acciza la combustibil, peste cele 35, si ne spun cat e de bine. Trebuie sa ai un tupeu incredibil, tine pentru ca au un suport mediatic formidabil".

"Este o guvernare catastrofală, fără orizont, de pe o zi pe alta", a mai spus Băsescu.


Tag-uri: psd, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 2014
Vasiliu
Lauda chiorului
Cand te critica chioru` sa fii convins ca treaba merge bine. Cand te lauda, este dezastru .... Asta nu a stiut decat sa faca haos si scandal. Ce e bine si nu are el un profit imediat, este declarat rau total.... Nu mai pacaleste pe nimeni.
01 apr, 2014
anuta
Vasiliu , esti rau pornit pe pe Basescu , esti in oala hotilor , penalilor sI a mincinosilor , adica a CIUMII ROSII .
Traiasca PCR , doar pana la Invierea din 2014 ..
01 apr, 2014
anuta
esti o raie capreasca !!!!!
01 apr, 2014
anuta
esti o raie capreasca !!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ