Băsescu: Voi face o opoziție fără compromisuri la PSD

| 14 dec, 10:07

Președintele PMP, Traian Băsescu, spune că parlamentarii partidului său se vor opune ferm, „fără compromisuri” formațiunii conduse de Liviu Dragnea. Partidul fostului președinte va avea, potrivit estimărilor, opt mandate de senator și deputat.

Traian Băsescu a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că va face „opoziție fără compromisuri la PSD” după formarea noului Parlament. „În 2016, PSD a câştigat tot ce se putea câştiga din punct de vedere politic. PSD-ul domnului Dragnea domină copios primăriile, consiliile judeţene, parlamentul, ministerele. Victoriile lor în alegerile locale şi legislative sunt rezultatul votului democratic al românilor. Am însă obligaţia ca, în numele democraţiei, împreună cu toate resursele politice ale micuţului PMP, să asigur o opoziţie fermă, fără compromisuri, fără jumătăţi de măsură. Asta este democraţia. Până la urmă acesta pare să fi fost destinul meu în politică : opoziţia fără compromisuri la PSD”, a declarat fostul președinte.

Biroul Electoral Central a anunțat, marți, după centralizarea a 99,82% din procesele verbale, că PMP a luat 5,34% din voturile pentru Camera Deputaților și 5,64% din voturile pentru Senat. Potrivit estimărilor, PMP va avea opt parlamentari, inclusiv pe Traian Băsescu și Robert Turcescu.

Tag-uri: PMP, psd, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ