Băsiștii scot capul din noroi

| 21 noi, 2014

Tot ce s-a întâmplat în diaspora este acum muniție pentru băsiștii care au prins curaj să scoată capul din noroi. Într-un amplu editorial semnat de Dan Tapalagă în care se aruncă cu noroi în stânga și-n dreapta și se confiscă cu totul protestele care au avut loc in marile orașe, acesta își asumă rolul de portavoce a celor care au schimbat, pe ultima sută de metri, rezultatul alegerilor prezidențiale și afirmă tare și răspicat că...

Observăm cum odată cu victoria lui Klaus Iohannis s-a reactivat aparatul de propagandă al lui Traian Băsescu, asta după ce a trecut printr-un proces de transfer al susținerii de la președintele în funcție către președintele ales. Brusc, băsiștii au curajul să scoată capul din noroi și să se poziționeze drept un reper moral, un far călăuzitor al societății românești și al democrației însăși profitând de problemele legate de votul din diaspora, asta după ce vreme de 10 ani au fost slujitorii devotați ai Băsescu, cei care se ocupau de mistificarea realității și truncherea adevărului astfel încât să acopere toate derapajele Administrației Prezidențiale.

Citeşte şi: Iohannis: Crin Antonescu și-a făcut-o cu mâna lui

Vedem cum în aceste zile doar presa aservită Cotroceniului, indiferent cine se află în fotoliului prezidențial, încearcă din răsputeri să mențină ca subiect principal pe agendă problemele votului din diaspora, asta după ce și ACL-ul a renunțat la a mai face valuri în acest sens. Așa numiții editorialiști marșează acum pe dreptul la vot ca drept fundamental (ceea ce este!), reclamă imposibilitatea unor români de a și-l exercita și militează pentru libertatea votului,  cu toate că în vara lui 2012, atunci când Traian Băsescu și întreg PDL îi îndemnă pe cetățeni să nu meargă la vot, nu-i auzeai pronunțându-se în favoarea acestui drept constituțional, dimpotrivă, care mai de care se înghesuia cu explicații prin care să crediteze inițiativa.

Citeşte şi: Dar lui Băsescu cine i-a cerut demisia?

Practic, în funcție de interes votul este fie esențial, fie neimportant. Mai mult decât atât, niciunul dintre acești „soldați„ nu se sinchisește să vorbească despre numărul celor care au votat în diaspora la aceste alegeri comparativ cu cel de la alegerile din 2009, despre câți români din străinătate au votat în primul tur față de cel de-al doilea tur și despre măsurile care s-au luat și care au făcut posibilă dublarea numărului de votați pe 16 noiembrie. Tot ce s-a întâmplat în diaspora este acum muniție pentru băsiștii care au prins curaj să scoată capul din noroi.

Citeşte şi: Dacă știți ce vor românii, veți și acționa în consecință, domnule Iohannis?


Într-un amplu editorial semnat de Dan Tapalagă în care se aruncă cu noroi în stânga și-n dreapta și se confiscă cu totul protestele care au avut loc in marile orașe, acesta își asumă rolul de portavoce a celor care au schimbat, pe ultima sută de metri, rezultatul alegerilor prezidențiale și afirmă tare și răspicat că „Nu vă vom uita„. Pe același principiu, trebuie să spunem că nu sunt puțini românii care nu vor uita devotamentul și loialitatea unor ziariști față de Băsescu, ascunderea Adevărului despre acesta timp de 10 ani, cauționarea tuturor relelor făcute de președinte în cele două mandate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2014
liliana
21.11.2014
Sa va fie rusine ,ca sante-ti romani,si în loc sa fiti uniti ,va desbina-ti de dragul unui vot dat ,unui strain.
21 noi, 2014
Palada Pufy
pentru liliana
ai probleme mari de scriere a verbelor " a fi" si "a dezbina"
pentru lamuriri, apeleaza la Primarul Vanghelie
iti explica dumnealui ce si cum
21 noi, 2014
Palada Pufy
ma uit la ceremonia de la CCR
ajutati-ma,care este Ponta?
cel inalt sau celalalt?
eu am votat Ponta ca e din generatia mea si plateste bine strategii
21 noi, 2014
viorica
seriozitate maxima
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa sigura si serioasa cu contract legal .Lucrati lejer ca operator online 3 ore pe zi! Pentru detalii trimiteti textul "Info" la email: [email protected]
21 noi, 2014
Liana
Oare?
Daca a fi basist inseamna sa ai pretentia sa fie respectate legile,minimum de decenta,sa te respecti pentru a fi respectat sunt basista .Si nu mi-am bagat niciodat capul in noroi, ba am incercat sa-i fac si pe altii sa vada padurea de copaci.
21 noi, 2014
ion
Pontistilor ,voi va scaldati in mocirla si in rahat pe cativa banuti !
Nu ati inteles NIMIC din votul romanilor de duminica ! Absolut NIMIC !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ