Bătălia pentru Cotorceni, episodul premierilor. Klaus Iohannis: Tăriceanu va avea o surpriză

| 10 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis crede că, dacă va ajunge premier, Călin Popescu Tăriceanu va avea parte de surprize din partea PSD.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul ACL susţine că social-democraţii vor să renunţe la cota unică şi să crească taxele şi impozitele.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Tăriceanu se va trezi în 2015, dacă se va trezi acolo, în situația în care PSD îl obligă să renunțe la cota unică, să crească impozite și taxe și sunt curios cum va explica oamenilor de ce să facă acest lucru”, a spus Klaus Iohannis, la digi24.

Premierul Victor Ponta a declarat  că unul dintre motivele pentru care l-a ales pe C. P. Tăriceanu să fie premier, dacă el va câştiga alegerile, este acela că, fiind premierul care a introdus cota unică în 2005, nu o va schimba în 2015 „unul din motivele pentru care l-am desemnat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru a fi premier dacă eu voi preşedinte este inclusiv garanţia absolută că domnul Tăriceanu, care a introdus cota unică în 2005, nu va fi premierul care va schimba cota unică în 2015. Niciodată. Mai clar decât atât ce să vă spun!”.

România are cea mai scăzută fiscalitate din Europa şi va veni momentul în care nivelul actual de 16% al cotei unice să fie reconsiderat pentru că pretenţiile sunt în creştere, a declarat Călin Popescu Tăriceanu după ce Victor Ponta l-a propus pentru funcţia de premier.

Ipoteza EXPLOZIVĂ a lui Sorin Roşca Stănescu. ATACUL pe care îl pregăteşte Traian Băsescu pentru Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ