Bătălie la baionetă în PSD: Un deputat îl calcă în picioare pe Tudose, după ce acesta a dat atacul la Dragnea

| 01 dec, 09:45

Poziționarea premierului Mihai Tudose în afara mesajelor repetate insistent de liderii coaliției nu este bine văzută în interiorul PSD. Deputatul Liviu Pleșoianu a lansat un atac dur la adresa șefului Guvernului pentru că a îndrăznit să critice acțiunile liderilor partidului și nu a repetat mesajul cu "statul paralel".

Acesta a precizat într-o postare pe Facebook că e foarte fericit că nu a votat investirea lui Tudose ca premier și l-a acuzat pe acesta că ar lua ordine de la Kovesi și Coldea și ar reprezentat "statul paralel".

 

"I-am transmis direct distinsului Tudose acum câteva minute și îi transmit și PUBLIC: Am IMENSA satisfacție că NU v-am votat premier în Parlament! Sunt atât de încântat de decizia mea că-mi vine să mă pup!

 

...O critică pe Gabriela Firea pentru că face târg de Crăciun în Piața Victoriei și în același timp se duce lângă Iohannis pe 1 Decembrie!?!

 

V-au vorbit COLDEA și MAIOR din prefața cărții pe care ați publicat-o? Le-ați preluat #FERICIT ordinul de zi pe unitate?

 

V-aș spune că sunteți #PARALEL. Dar ar fi inutil. Ne-ați spus că nu înțelegeți "conceptul"...

 

#NouaSecuritate", a scris Pleșoianu pe Facebook.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ