Băutura care îţi întăreşte muşchii cât o oră în sala de fitness

| 29 ian, 22:44

Faci parte din categoria persoanelor care nu au parte de suficient de mult timp pentru a reuşi să ajungă în mod regulat la sala de fitness?

Lucrezi foarte mult de la birou, dar îţi doreşti extrem de mult să reuşeşti să te menţii în formă? Specialiştii susţin că au găsit băutura care te ajută să îţi întăreşti musculatura aşa cum o faci printr-o oră de exerciţii la sala de fitness.

Este suficient să consumi un pahar zilnic din acest tip de băutură şi se pare că nu vei mai avea probleme nici cu tensiunea arterială, dar mai ales vei avea o musculatură mult mai fermă.

Un nou studiu al celor de la Universitatea din Alberta a descoperit că resveratrolul, un compus din vinul roşu, are beneficii asupra corpului uman exact cum au şi exerciţiile fizice.

Studiul, condus de Jason Dyck, arată că vinul roşu poate îmbunătăţi calitatea şi durata vieţii pentru persoanele care nu pot face exerciţii fizice.

Citeşte mai departe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ