ALEGERI PREZIDENȚIALE. BEC a acceptat candidaturile a trei politicieni, până acum. Cine sunt aceștia

| 23 sep, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Biroul Electoral Central (BEC) a emis până în prezent decizii de acceptare a candidaturii la Preşedinţie pentru Victor Ponta, Monica Macovei şi Klaus Iohannis, a declarat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. "Până în acest moment la Biroul Electoral Central şi-au înregistrat candidatura 14 candidaţi. BEC s-a pronunţat pe trei candidaturi până în acest moment, emiţând decizii de acceptare a candidaturii pentru Victor Viorel Ponta, Klaus Iohannis şi Monica Macovei", a spus Muhuleţ într-o declaraţie de presă. 
El a afirmat că în cadrul şedinţei de miercuri a BEC va începe analiza celorlalte dosare de candidatură depuse marţi şi luni. "Avem la dispoziţie un termen de 48 de ore ca să emitem decizii de acceptare sau respingere a acestor dosare de candidatură, urmând ca după aceea să curgă termenele de depunere de contestaţii la aceste candidaturi la Curtea Constituţională, soluţionarea contestaţiilor de către Curtea Constituţională, iar pe 28 să constatăm rămânerea definitivă a candidaturilor", a adăugat Muhuleţ. 
Candidaturile pentru alegerile prezidenţiale pot fi depuse la Biroul Electoral Central (BEC) până marţi, ora 24,00. 
Primul care şi-a înregistrat dosarul la BEC a fost candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, miercurea trecută. Sâmbătă, la BEC a fost liberalul Klaus Iohannis, care va candida din partea Alianţei Creştin Liberale, iar duminică Monica Macovei (independent).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ