Decizia BEC: PSD are voie să folosească sloganul "Mândri că suntem români"

| 20 mai, 2014

BEC a admis în şedinţa de marţi o contestaţie formulată de PSD Sălaj împotriva unei decizii a BEJ Sălaj cu privire la admiterea unei contestaţii a PDL şi obligarea Alianţei electorale PSD-UNPR-PC la înlăturarea din judeţ a tuturor materialelor de campanie cu sintagmele 'Mândri că suntem români' şi 'România puternică în Europa'.

BEC anulează decizia adoptată de BEJ Sălaj şi respinge contestaţia formulată de PDL Sălaj.

Tot în şedinţa de marţi, BEC a respins o contestaţie a PDL Satu Mare şi PDL Cluj împotriva unor decizii de respingere a plângerilor formulate de PDL Satu Mare, respectiv Cluj, privind obligarea Alianţei PSD-UNPR-PC la înlăturarea de pe teritoriul judeţelor Cluj şi Satu Mare a tuturor materialelor de campanie electorală care conţin sintagmele 'Mândri că suntem români' şi 'România puternică în Europa'.

BEC a mai respins şi contestaţia PNL Călăraşi împotriva unei decizii adoptate de BEJ Călăraşi, prin care s-a dispus respingerea plângerii formulate de PNL Călăraşi având ca obiect încălcarea de către PSD Călăraşi a normelor legale prin folosirea materialelor în campania electorală care conţin sintagmele 'Mândri că suntem români' şi 'România puternică în Europa'.

Totodată, BEC a respins şi contestaţia PSD Giurgiu împotriva deciziei BEJ Giurgiu cu privire la admiterea plângerii formulată de PNL Giurgiu prin care solicita înlăturarea materialelor ce conţin trimiteri explicite la USL şi interzicerea utilizării de către Alianţa PSD-UNPR-PC a însemnelor USL fără acordul PNL.

BEC a mai respins şi o altă contestaţie a PSD Maramureş împotriva unei decizii a BEJ Maramureş cu privire la admiterea contestaţiei formulată de PDL şi obligarea Alianţei PSD-UNPR-PC la înlăturarea tuturor materialelor de campanie care conţin reproducerea drapelului României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ