Bei apă dimineaţa? Iată motivele pentru care este recomandat acest lucru

| 06 noi, 2013

A te mentine hidratat este extrem de important. Un paghar de apa dis de dimineata iti poate imbunatatii ziua! Fie ca doresti sa scapi de kilogramele in plus sau pur si simplu vrei sa ramai sanatos, iti prezentam exact motivele pentru care apa este esentiala pentru rutina de dimineata!

Hidrateaza celulele
Dupa o noapte de odihna lunga, este normal sa te trezesti deshidratat. Hidratarea de dimineata este importanta, deoarece creste ritmul de producere a rosii si a muschilor. Un organism hidratat permite un flux sanatos de oxigen, astfel vei fi mai atent si plin de energie.

Detoxifica corpul
Apa, in special apa cu lamaie, reprezinta o detoxifiere naturala. Apa ne curata corpul de  toxine si impuritati. Acest lucru nu va mentine doar sanatos ci veti avea si o piele mai curata. Apa curata de asemenea so colonul, pentru a permite absorbtia corecta a substantelor nutritive.  Un pahar simplu de apa este benefic, dar adaugand lamaie vei  maximiza functia enzimelor si vei stimula detoxifierea ficatului.

Te ajuta sa dai jos kilogramele in plus
Apa reprezinta un apel de trezire pentru sistemul digestiv! Apa, pe stomacul gol, dimineata stimuleaza metabolismul pentru intreaga zi. De fapt, cercetarea arata ca o crestere a consumului de apa duce la o crestere a ratei de ardere a caloriilor, astfel incat opreste stocarea acestora sub forma de grasime.  Apa, de asemenea, iti da o senzatie de satietate. Sansele sunt ca, incepand ziua cu un pahar sanatos de apa in loc de o cafea cu lapte, sa te ajute sa faci alegeri mai inteligente tot restul zilei.

Previne bolile
Va imbolnaviti des? Poate nu beti suficienta apa! Apa joaca un rol crucial in mentinerea unui sistem limfatic sanatos. Atunci cand acest sistem este echilibrat, organismul poate lupta in mod corespunzator cu bolile. Studiile au aratat, de asemenea, ca deshidratarea duce la niveluri mai ridicate de cortizol si automat la stres si boli.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2013
alina
Iti oferim 6$ la inregistrare!
Poti face Bani oriunde te-ai afla!
Primesti Bani sa vizualizezi reclame!
Beneficiezi de Mega Avantaje oferite de Brand-uri cunoscute, doar prin intermediul platformei MailDirect!
Primesti cumulat Bani si Beneficii Unice!
Esti propriul tau sef!
Acces la contul tau oricand, in timp real!
Castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale!
Nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau!

http://www.maildirect.ro/inregistrare/805dcb3c7408611499b2e4aac375cc36

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ