Beizadeaua de Craiova intră la puşcărie! Iustin Covei, condamnat definitiv la ŞASE ANI de închisoare

| 17 mar, 15:37

Fiu de judecător, condamnat definitiv la închisoare pentru fraudă cu carduri bancare! Magistraţii l-au găsit vinovat pe Iustin Covei pentru furtul sumei de un milion de euro de pe cardurile mai multor persoane. Fiul unui judecător din Craiova, Covei s-a remarcat prin ilegalităţile comise de-a lungul timpului.

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, marţi, să-l condamne definitiv la şase ani de închisoare cu executare pe Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei. Sentinţa a fost dată în dosarul în care Iustin Covei şi mai mulţi inculpaţi au fost acuzaţi de infracţiuni cu carduri de credit.

Potrivit gds.ro, în acelaşi dosar, 14 inculpaţi au primit pedepse cu executare, iar alţi trei, cu suspendare. Astfel, Mihăilă Jean-Marin şi Hălănei Petrel au fost condamnaţi la 6 ani şi 6 luni închisoare; Dumitriu Sergiu Nicuşor, la 6 ani de închisoare; Bârcă Dan-Mihail, Rada Tudor, Vătămăniţă Eman, Dumitrescu Dragoș, Abagiu Adrian au primit câte 5 ani cu executare; Buruiană Sorin-Costel – 4 ani cu executare; Nicolae Dirivan Florin, Şoşa Alin Andrei, Tuţă Ionuţ Laurenţiu, Ţâştea Mihai Adrian – câte 3 ani cu executare şi Călin Ionel – 2 ani cu executare.

Dancă Marius Francisc, Sandu Andrei şi Trâncă Ionel Marius au primit câte doi ani de închisoare cu suspendare.

Poreclit "Pralea" in grupurile sale de prieteni, Iustin Covei este fiul judecatorului Marin Covei, de la Curtea de Apel Craiova, si nepotul procurorului Stelea Covei. Pozitia sociala nu l-a impiedicat deloc sa stea departe de necazuri, astfel ca a avut numeroase probleme cu legea.

Inca din adolescenta, palmaresul lui Covei este impresionant. În 2002 a spart parbrizul unui autoturism, pentru ca soferul "s-a uitat urat la el", în 2004 a provocat un scandal într-un bar iar la sectia de politie a agresat un subofiter. Fiul magistratului a provocat mai multe accidente rutiere, intr-una din situatii a ranit grav trei persoane, conducând fără permis, a bătut mai mulţi craioveni în baruri, iar în 2005 a dezbrăcat un adolescent doar pentru a-l fotografia. Tot in acel an a reusit sa-si ia pemisul de conducere si a sarbatorit distrugand intr-un accident masina primita de la parinti. Un an mai tarziu a fost acuzat că a injunghiat o adolescentă, la o petrecere, dar fata si-a retras plangerea.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ