Bilete de avion sub 30 de euro către marile oraşe europene! Care e oferta şi când să faci rezervare

| 15 oct, 2013

Dacă îţi faci deja planuri de vacanţă pentru primăvara anului viitor sau pentru concediile de vară, ar fi bine să faci rezervare din timp la biletele de avion, ca să nu ratezi preţurile mici şi ofertele la care companiile low-cost au dat deja startul.

Blue Air a lansat deja o ofertă pentru zborurile de anul viitor. Preţul biletelor de avion începe de la 25,99 euro/segment (taxe incluse, locuri limitate). Perioada de călătorie este 30 martie - 25 octombrie 2014.

Printre destinaţiile către care poţi beneficia de preţurile avantajoase la bilete de avion se numără Londra, Barcelona, Roma ori Veneţia.
Pentru a prinde cele mai mici tarife, Blue Air recomandă rezervarea din timp biletele pe site-ul blueairweb.com, prin call center sau la agentiile partenere.

Şi compania Tarom a lansat, luna trecută, o ofertă avantajoasă. Biletele pentru majoritatea destinaţiilor externe costă 99 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse. Dacă vrei să nu ratezi reducerile, mai poţi face rezervări până la 31 octombrie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 2013
Nicu
Rog autorul acestui "articol" sa incerce el sa rezerve un loc la Blue Air pentru Venetia (asa cum scrie in articol) din Bucuresti :)
15 oct, 2013
Mihaela
A ajuns sa fie mai scumpa o calotorie cu blue air (low cost) decat cu tarom. O simpla simulare a unei calotorii in acelasi oras, aceeasi data, dus intors, 1 singur bagaj de cala, fara alte optiuni adaugate arata o diferenta de 27 de euro ( exemplu pentru torino). Iar calitatea serviciilor nici nu se compara intre cele doua companii
16 oct, 2013
ROmania
Ce credeai ? E doar un balon de sapun ca sa atraga lumea. De aceea trebuie sa fi atenta de unde cumperi si cum cumperi.
15 oct, 2013
Saioc Claudiu
Vrei sa faci bani de acasa sau in timpul liber? Nu iti garantez sume exorbitante dar in 2-3 luni poti face cu siguranta 20-30 ron / zi in cateva min. Nu faci decat sa vizionezi oferte , convinge-te singur, este distractiv si esti si platit pt asta. Si eu am fost sceptic dar dupa 6 luni de zile am inceput sa fiu multumit cu 25 $ pe zi. 6$ la inregistare prin link-ul de mai jos:
http://www.maildirect.ro/inregistrare/d42ac335f19fbe63149cac9cae99ecf2
16 oct, 2013
ROmania
Fa tu bani in locul nostru. SPAM SPAM SPAM asta faci tu si altii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ