Birchall: Recuperarea prejudiciilor este o temă de preocupare. Statul trebuie să-și recupereze fiecare leuț care este furat

| 16 feb, 14:47

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a declarat joi, la finalul ședinței de bilanț al DIICOT că Guvernul este foarte determinat în a sprijini lupta împotriva corupției și că este nevoie de eficientizarea procesului de recuperare a prejudiciilor din dosare.

”Am transmis că actualul executiv este foarte determinat în a lupta și a sprijini lupta împotriva corupției și i-am asigurat de tot sprijinul nostru, atât cât putem face la ministerul Justiției, pe această perioada de interimat pe care eu o asigur”, a declarat Birchall.

Întrebată ce se poate face pentru o mai mare recuperare a prejudiciilor, Birchall a precizat: ”Este un lucru extrem de important. În Parlament am acordat atenție deosebită înființării agentiei pentru recuperarea prejudiciilor. Cred că o eficientizare din punctul de vedere al recuperării prejudiciilor este un lucru absolut normal pentru că, până la urmă, statul trebuie să-și recupereze fiecare leuț care este furat. Recuperarea prejudiiilor este o temă de preocupare inclusiv la nivelul nostru”.

Tag-uri: Ana Birchall
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ