BLACK FRIDAY 2013: ce trebuie să faci ca să profiți de reduceri

| 21 noi, 2013

BLACK FRIDAY 2013.Pentru a fi siguri că veţi putea profita de ofertele retailerilor de Black Friday, ar trebui să începeţi pregătirile de astăzi. ECONOMICA.NET vă spune ce să faceţi.

BLACK FRIDAY 2013 Anul acesta, majoritatea retailerilor online, dar şi cei cu magazine fizice, au furat startul la Black Friday şi vor începe campania cu o săptămână înainte, adică mâine, 22 noiembrie. Nu toţi vor avea reduceri pe o perioadă de mai multe zile, aşa că dacă "vânaţi" anumite produse şi aveţi şi preferinţe în materie de magazinul de la care veţi să cumpăraţi, atunci trebuie neapărat să vă păregătiţi încă de astăzi. Ofertele sunt limitate şi mulţi români vor să profite de ele.

Informaţii mai rapide

Înainte de a vă decide ce produse doriţi să cumpăraţi, trebuie să vă faceţi o listă cuprinzătoare cu retailerii online care participă la această campanie mâine. După aceea, trebuie să vă asiguraţi că sunteţi abonaţi la newsletter-ele acestor comercianţi, pentru că majoritatea îşi vor anunţa clienţii fideli înaintea altora depre desfăşurarea campaniei. De ajutor este şi dacă vă "împrieteniţi" cu aceste magazine pe Facebook, Twitter sau Google +. Fiţi însă atenţi că, odată abonaţi, companiile vor folosi informaţiile personale pe care le-aţi trimis completând câmpurile necesare abonării pentru diverse campanii de marketing pe care le vor organiza ulterior Black Friday.

Dacă sunteţi abonaţi la newsletter, în mod sigur aveţi şi un cont de client pe site-ul respectiv. Asiguraţi-vă că acest cont funcţionează, că vă reamintiţi user-ul şi parola. Dacă nu aveţi un cont, ar fi mai bine să îl creaţi de astăzi, pentru a nu pierde timp mâine, cânt site-urile vor fi extrem de aglomerate şi este posibil să funcţioneze cu sincope sau chiar deloc în anumite momente. De asemenea, tot de astăzi, ar fi bine să vă şi logaţi în contul respectiv, iar când părăsiţi site-ul, nu apăsaţi butonul "log out". În acest fel vă veţi mări şansele de a cumpăra produsele dorite înaintea celorlalţi.

Lista de produse

Chiar dacă veţi fi inspirat pe moment să cumpăraţi un anumit produs la care nu v-aţi gândit iniţial, este bine să vă faceţi de astăzi o listă cu produsele dorite. Vă va fi mai uşor să vă organizaţi, dar şi să finalizaţi mai rapid comanda. Oricum, această sarcină vă este uşurată de unii retaileri care au decis să anunţe din timp ce produse vor avea la reducere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ