Black Friday 2014: Cât costă un Mercedes CLS 350 pe autovit.ro

| 21 noi, 2014

Cea mai mare reducere de care se pot bucura românii anul acesta de Black Friday este la un autoturism nou Mercedes CLS 350. Pornind de la prețul de listă de 84.460 euro, mașina poate fi cumpărată doar astăzi de pe blackfriday.autovit.ro (până la ora 18.00) cu prețul de 49.600 euro.

Autoturismul Mercedes CLS 350 este unul dintre cele mai noi modele ale producătorului neamț de mașini și este echipat cu funcționalități de ultimă generație. Cameră pentru deplasarea în marșarier, scaune climatizate, transmisie automată 7G-Tronic Plus, 7 rapoturi, sunt doar câteva din opțiunile de care se va bucura viitorul proprietar al mașinii.

Citește și: Black Friday 2014: eMAG a vândut 29 de autoturisme și 200.000 de produse în primele 2 ore

“Suntem bucuroși că împreună cu partenerii noștri am reușit să le aducem utilizatorilor Autovit.ro oferte irezistibile de Black Friday. Ne-am dorit ca această inițiativă să fie una de succes, iar până acum toate datele ne sugerează că am reușit.” spune Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro.

Prima mașină vândută astăzi, 21 noiembrie, pe blackfriday.autovit.ro a fost un Chevrolet Cruize care și-a găsit cumpărător în primele două ore de la postarea anunțului. Era de așteptat având în vedere prețul de 7.500 euro, redus de la 15.170 euro.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, sunt în orice moment peste 50.000 de anunțuri, dintre care jumătate pentru autoturisme. Printre cele mai căutate mașini de pe site se numără Volkswagen, BMW și Opel.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ