Black Friday a prins la români

| 23 noi, 2013

Black Friday a fost o reușită, încă din primele 5 ore epuizându-se 60% dintre produsele cu prețuri reduse. Trecând peste oboseala angajaților din lanțurile de magazine și oboseala clienților, Black Friday este un succes și anul acesta.

Black Friday reprezintă o tradiție americană care marchează începutul sezonului de cumpăraturi de Crăciun și are loc în fiecare an pe data de 29 noiembrie. Black Friday sau Vinerea Neagră a prins și la români, iar anul acesta, chiar dacă ziua de reduceri a fost devansată pe 22 noiembrie, retailerii au înregistrat vânzări record încă de la primele ore ale dimineții. eMag, Flanco, Domo și evoMAG fac parte dintre magazinele care astăzi și-au întâmpinat clienții cu oferte avantajoase.

Vinerea Neagră este o oportunitate atât pentru retaileri, care reușesc să atragă foarte mulți clienți și să-și mărească profiturile considerabil, cât și pentru cumpărători, care beneficiază de prețuri promoționale și oferte atrăgătoare la o varietate de produse. O dovadă a faptului că această tradiție începe să prindă și la români este amploarea pe care o capătă, pe an ce trece acest eveniment. În acest an a existat o campanie puternică de promovare a zilei de reduceri.  

Spre deosebire de anul trecut, anul acesta au fost făcute publice broșurile cu produsele care beneficiază de reduceri, astfel încât la ora 7:00 când s-a dat startul, cei interesați știau deja ce produse doresc să achiziționeze, iar din acest motiv, atât magazinele online, cât și cele offline și-au epuizat stocurile încă de la primele ore ale dimineții.

La fel ca și în ceilalți ani, la mare căutare au fost produse electrocasnice și cele de IT, dar anul acesta, o mișcare îndrăzneață au făcut cei de la eMag care au scos la vânzare autoturisme la prețuri reduse. Astfel, în prima oră de la startul de dimineață au fost epuizate stocurile de Logan, Ford Focus şi Ford Kuga au fost epuizate.

O altă îmbunătățire față de anul trecut a reprezentat-o flexibilitatea retailerilor, care ori au suplimentat stocurile, ori adăugat noi produse în ofertă, astfel, produsele care inițial nu aveau prețuri reduse, li s-a aplicat discount pe parcursul zilei.

Black Friday a fost o reușită, încă din primele 5 ore epuizându-se 60% dintre produsele cu prețuri reduse. Trecând peste oboseala angajaților din lanțurile de magazine și oboseala clienților, Black Friday este un succes și anul acesta.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ