Blaga despre Poteraș: Conform Statutului, este radiat din rândul membrilor de partid

| 22 mai, 17:56

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat că fostul primar al sectorului 6 Cristian Poteraș, condamnat vineri definitiv la 8 ani de închisoare, s-a autosuspendat de câteva luni din partid și conform Statutului formațiunii este automat radiat din rândul membrilor de partid.

"Dânsul s-a autosuspendat din partid acum câteva luni de zile. Acuma, conform Statutului, este radiat din rândul membrilor de partid. Îmi pare rău pentru el, dar asta e viața", a declarat copreședintele PNL, care a negat că ar mai fi păstrat legătura cu Poteraș în ultima perioadă.

Întrebat dacă s-ar fi așteptat la o decizie de condamnare definitivă la opt ani de închisoare în cazul lui Poteraș după ce în primă instanță acesta fusese achitat în același dosar, Blaga a răspuns: "Eu nu comentez deciziile justiției. Totuși, mi se pare o foarte mare diferență în privința deciziilor instanțelor, de la achitare la opt ani de zile este foarte mult, dar, asta e viața".

Copreședintele PNL a participat vineri, la sediul formațiunii, la o ședință informală a liderilor vechiului PDL pregătitoare înaintea reuniunii Consiliului Național al PNL de sâmbătă, de la Pitești.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ