Blaga: Iohannis e elegant, nu are nevoie să înjure, să rânjească, să plângă pentru a spune ce are de spus

| 09 sep, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, este un om elegant care nu are nevoie să înjure, să rânjească sau să plângă pentru a spune ce are de spus, a spus, marţi, la Târgovişte, copreşedintele ACL Vasile Blaga, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi.

Blaga a vorbit despre două motive pentru care Klaus Iohannis merită votat.

''În primul rând pentru că domnia sa a occidentalizat Sibiul înainte să intre în Uniunea Europeană şi ce a făcut din Sibiu va face din România. În al doilea rând, pentru că este un om elegant care nu are nevoie să înjure sau să rânjească sau să plângă pentru a spune ce are de spus. Ca să citez doi clasici în viaţă, nu are nevoie, cum spune domnul preşdinte Băsescu, să coboare în mocirlă sau, cum spune Ponta, în cocina cu porci. Ei au spus, eu repet ce au spus ei. Este un om elegant, sigur pe el, ştie ce are de făcut pentru România şi vă rog mult să îl sprijiniţi pentru că avem toţi de câştigat şi ce s-a întâmplat în Sibiu se va întâmpla în toată România'', a afirmat Blaga.

Acesta s-a referit, în discursul său, şi la construcţia politică pe care au realizat-o PNL şi PDL.

''Iată că un lucru care se putea face acum 20 de ani, mai sigur acum 10 ani, s-a întâmplat acum şi mulţumesc domnului Klaus Iohannis şi domnului Crin Antonescu şi tuturor colegilor care au contribuit la această construcţie. Cine credea acum două luni că pe aceeaşi scenă vor sta Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu şi ceilalţi ? Întâmplător, cei care puteau face lucrurile astea acum 10 ani nu sunt aici, nici domnul preşedinte Băsescu, nici domnul Tăriceanu. Am făcut-o noi şi am mare încredere că domnul Klaus Iohannis va fi preşedintele României'', a mai spus Vasile Blaga.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, împreună cu preşedintele PDL, Vasile Blaga, precum şi alţi lideri ai ACL s-au aflat marţi, la Târgovişte, vizita încheindu-se la Casa Sindicatelor din municipiu cu o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai PNL şi PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ