Blaga lui Băsescu: Nu e corect să vorbeşti de unitatea dreptei când ţi-ai făcut partid pentru FEBLEŢEA ta

| 10 sep, 2014

Liderul PDL şi copreşedinte al ACL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, la Zalău, că nu este corect ca preşedintele Traian Băsescu să vorbească despre unitatea dreptei în condiţiile în care şi-a făcut partid pentru ''febleţea'' lui.

'Această construcţie nu am făcut-o împotriva nimănui, dar nici n-am cerut binecuvântarea nimănui. Pentru că nu este corect să vii astăzi, de fapt aseară şi, 'Măi Vasile', să plângi de vina PDL-ului când i-ai spus 'Adio!' neforţat de nimeni şi să vorbeşti de unitatea dreptei când ţi-ai făcut partid pentru febleţea ta', a afirmat Vasile Blaga, în faţa a câteva sute de susţinători ai ACL, prezenţi la Zalău la o întâlnire cu Klaus Iohannis şi alţi membri ai alianţei.

Citeşte şi: Cum l-a convins Elena Udrea pe Traian Băsescu să se răzgândească peste noapte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că nu crede că fuziunea dintre PNL şi PDL se va mai realiza după alegerile prezidenţiale.

'Cred că după alegeri nu se va mai face nicio fuziune, indiferent care este rezultatul (n.r. al alegerilor prezidenţiale) şi se va face o fuziune PDL-PMP cu asta basta. (...) Şi dacă va câştiga Iohannis şi dacă va pierde Iohannis, fuziunea nu se va face', a declarat preşedintele Băsescu, la B 1 Tv.

El a subliniat că liderul PDL, Vasile Blaga, a făcut o mare greşeală.

'Trebuia să lase PNL să se ducă cu candidatul lui, cu şase case, cu premier Grivco, cu ce vrea, să nu fi avut aroganţa să anunţe: 'eu am făcut cu PNL şi nu aud de preşedinte, să nu aud de PMP'. El trebuia să adune PMP, Forţa Civică, ţărăniştii într-o alianţă şi sigur îşi băga candidatul în turul doi că are structuri mult mai bine decât PNL', a arătat şeful statului.

Citeşte şi: Traian Băsescu sa dă în spectacol la televizor pentru Elena Udrea şi Klaus Iohannis

El a adăugat că preşedintele PDL putea să caute în partid un prezidenţiabil, punctând că liderul PNL, Klaus Iohannis, este un om slab, fiind ''şubred ca şi caracter'', iar Emil Boc ar fi un candidat ''indiscutabil'' mai bun decât acesta.

'Astăzi vrea Blaga să ni-l ofere ca soluţie de preşedinte.(...) Dragă Vasile, puteai să cauţi pe cineva în PDL că aveai oameni valoroşi', a mai afirmat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ