Blaga: O să discutăm astăzi și cu UNPR cu privire la susținerea moțiunii de cenzură

| 23 sep, 11:55

Copreședintele PNL Vasile Blaga a anunțat că liderii liberalilor vor avea miercuri o întâlnire și cu UNPR, după cea cu UDMR, pe tema susținerii moțiunii de cenzură.

"O să discutăm și cu UNPR chiar astăzi. (...) O să avem o întâlnire astăzi cu dânșii, dar nu numai cu dânșii. O să discutăm și cu dl Geoană și cu dl Fenechiu", a spus Blaga, după discuția cu liderul UDMR, Kelemen Hunor.

La rândul său, copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat că nu se va discuta cu cei de la UNPR despre guvernare.

"Nu se va discuta cu UNPR absolut nimic de guvernare. (...) Nu se discută despre posturi ministeriale, Guvern, se discută exclusiv despre susținerea moțiunii de cenzură", a punctat Gorghiu.

Cu privire la discuția cu UDMR, cei doi lideri PNL și-au exprimat speranța că formațiunea va lua luni formal decizia de a susține moțiunea de cenzură.

"Am încercat să facem pași spre o construcție în viitor. Suntem Opoziție, și UDMR are niște obiective pe care le va discuta în viitorul apropiat. Sper ca luni (...) UDMR să ia decizia și formal în sensul susținerii moțiunii de cenzură și vom discuta luni despre ce urmează să facem", a spus Blaga.

El a precizat că era normal ca discuțiile să înceapă cu UDMR, fiind o formațiune de Opoziție interesată de parcursul pe viitor, de programul PNL de guvernare.

"Deocamdată, nu este bine să vindem pielea ursului din pădure. Noi încercăm și depunem toate eforturile pentru a crea o majoritate în favoarea moțiunii de cenzură pe care o vom dezbate și vota marțea viitoare. Sunt convins că UDMR va lua luni o decizie pentru a vota această moțiune de cenzură. Vom mai avea o întâlnire", a indicat liderul PNL.

Referitor la argumentele cu care PNL încearcă să convingă celelalte formațiuni să susțină moțiunea de cenzură, Blaga a indicat faptul că premierul Victor Ponta este trimis în judecată.

"Le convine celor din coaliție să rămână această situație cu un premier trimis în judecată?", a transmis Blaga, adăugând că președintele Klaus Iohannis și-a rezolvat toate problemele în instanță și nu a fost trimis în judecată pentru corupție și spălare de bani precum premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 00:23
OffedRabe
lasix elevated creatinine
Mohammad, Structure activity studies on therapeutic potential of thymoquinone analogs in pancreatic cancer, Pharmaceutical Research, vol when to take lasix

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ