Blaga: Tinerii pesedişti sunt de zece ori mai răi decât vechii pesedişti

| 25 apr, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri seara, la un miting electoral de la Târgovişte, că ''tinerii pesedişti sunt de zece ori mai răi decât vechii pesedişti'' pentru că s-au întors la obiceiurile comuniştilor, ''vor să stăpânească judeţele, oraşele, băgând frica în oameni''.

''Adversarul nostru, şi aş spune inamicul nostru, nu prea folosesc eu cuvântul ăsta în politică, dar pentru că este inamicul României este şi inamicul nostru, este PSD. PSD-ul este inamicul nostru! Şi astăzi mai mult decât oricând, pentru că tinerii pesedişti sunt de zece ori mai răi decât vechii pesedişti, decât bătrânii. Pentru că s-au întors la obiceiurile comuniştilor, tinerii lor pesedişti. Încearcă să stăpânească judeţele şi oraşele băgând şi frica în oameni. Nu vedeţi că în foarte multe oraşe... şi am fost şi astăzi (vineri, n.r.), se uită oamenii aşa prin Moreni să nu îi vadă primarul cumva că vin la şedinţă. Nu se poate să ajungem înapoi de unde credem că am plecat acum 24 de ani'', a afirmat Blaga, conform Agerpres.

Acesta a mai spus că România este condusă de cea mai coruptă şi neprofesionistă Putere de după 1990.

''Trebuie să spunem asta: România este condusă, din nefericire, de cea mai coruptă şi mai neprofesionistă Putere de după 1990. Gândiţi-vă numai ce a însemnat Guvernul Ponta 1, preacinstitul Guvern Ponta 1 (...). Jumate sunt la pârnaie, jumate aşteaptă la rând. Ăsta este preacinstitul Guvern Ponta 1. Vă reamintesc că a avut vreo 3-4 încercări să pună ministru la Învăţământ, toţi erau plagiatori'', a precizat Vasile Blaga.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a participat în prima zi a campaniei electorale pentru Parlamentul European la mai multe mitinguri în judeţul Dâmboviţa, în localităţile Moreni, Pucioasa şi Târgovişte. Alături de Blaga au fost candidaţii PDL la Parlamentul European Theodor Stolojan, Marian-Jean Marinescu şi Claudiu Dumitrescu.

Tag-uri: pdl, psd, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ